неделя, 1 юни 2014 г.

Microsoft и Salesforce затоплят отношенията си с партньорство в сферата на „cloud“ услугите

Microsoft Corp. и Salesforce.com Inc. се договориха да улеснят съвместната работа на техни софтуерни продукти, което даде знак за край на дългогодишното съперничество между двете технологични компании. Управленските програми в сферата на клиентското обслужване (CRM) на Salesforce ще станат достъпни за операционните системи Windows и Windows Phone на Microsoft и ще работят със софтуера за онлайн производителност Office 365. Това обявиха двете компании днес в общо изявление. Споразумението бележи пълен обрат в обтегнатите отношения между двата доскорошни съперника, след като през 2010 г. Microsoft съди Salesforce за нарушение на патентни права.

3 коментара :

  1. дано споразумението е в полза на потребителите

    ОтговорИзтриване
  2. Cloud услугите, предоставяни от СуперХостинг.БГ са ново поколение хостинг услуги, при които имате възможност динамично и според нуждите си гъвкаво да управлявате основните ресурси - обем на дисково пространство, оперативна памет (RAM), брой процесорни ядра (CPU Cores), капацитет на Интернет канала и др.

    ОтговорИзтриване
  3. Microsoft последно правят разумни ходове. Един от които е, че отиват към open source. Да се надяваме, че и това е добър ход.

    ОтговорИзтриване