вторник, 6 януари 2015 г.

Долара с нов рекорд с цени от 2006 година

Долара в понеделник с отварянето на борсата отбеляза голям скок с който би рекорда си от юни 2010 година, така последната психологическа бариера се оказа бита(въпреки че час по-късно се върна малко над тези нива). Оказа се, че доларът записа цени които за последно сме имали март 2006 година. Споням си че малко след това реших, че мога да правя бързи пари от спекула с валута и открих първата си демо сметка, а 9 месеца по-късно и първата си реална. Бяха времена когато еврото растеше неумолимо и се изкарваха лесни пари, само за 3-4 дни изкарах над 2000 лв. Уви кризата в щатите бързо повлече и Европа и хубавите времена свършиха, сега от този бизнес се изкарват пари с много анализи и внимателни преценки.

12 коментара :

  1. Е, поне за толкова много години поне все нещо сме научили за трейдинга...

    ОтговорИзтриване
  2. Очаквам тренда на юг да продължи.

    ОтговорИзтриване
  3. долара ще продължи с това представяне

    ОтговорИзтриване
  4. всички сме съгласни с едно ..че долара ще продължи да поскъпва и доминира над еврото. Ами ако не стане така..колко ли хора ще си изгубят парите???

    ОтговорИзтриване
  5. Значи, ако си имал къса позиция преди 6 години, и през цялото това време си бил на минус, сега вече може да си е затвориш на плюс, и да въздъхнеш с облекчение!!

    ОтговорИзтриване
  6. Сигурно са единици са хората който, са успели да издържът толкова много години на загуба( а загубата на върхът е била колосална) :)

    ОтговорИзтриване
  7. доларът ще направи марка корекция и тогава отново ще ходи на юг

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз така мисля , че ще видим тази седмица корекция :)

      Изтриване
  8. Много дръпна долара очаквам сега резонна корекция.

    ОтговорИзтриване