неделя, 1 юни 2014 г.

Twitter с поредна рокада в ръководния състав – инженерният им шеф заменен от вицепрезидента Рьотер

Twitter Inc. обяви, че Кристофър Фрай се е оттеглил от ръководния пост в инженерния отдел на компанията, като е преминал на консултантска длъжност. На негово място – като старши вицепрезидент по инженерните въпроси – ще застъпи Александър Рьотер, който също е един от вицепрезидентите на Twitter. Това стана известно от декларация, входирана вчера в американския регулаторен орган. Рьотер, който преди е работил в Google, се присъедини към Twitter през 2010 г. и за последно оглавяваше рекламния екип. Напускането на Фрай е най-новата промяна сред ръководството на Twitter, след като вицепрезидентът за потребителски продукти, Майкъл Сипи, напусна през януари, последван после и от друг директор – Даниел Граф.

4 коментара :

  1. Аз бих предпочел да използвам Facebook като социялна мрежа , много по добре е. В България Twitter не е толкова популярен и има защо...

    ОтговорИзтриване
  2. Надявам се, да доведе до някакви новостти, с които да напавят мрежата достъпна за чуждоезичното население на планетата. Пример гоогле и фейсбук, които инвестират много за чуждоезичните си потребители. По този начин примерно файсбук привлича много малдите потребители (не зависимо, че не знаят още английски език), които му остават верни независимо как им се изменя пътя на живота(начуават доста добре английски но все още са вързани към фейсбук профила си ), семейня статус, работата и прочие :)
    Докато тази система за туитване някакси не мога да я приема на сериозно, все едно да играеш на смс-игра с няколко човека :)

    ОтговорИзтриване
  3. не всички знаят и говорят англииски а гогле и фейсбук са отворени за друго говорящите

    ОтговорИзтриване
  4. Социалните мрежи се уеднаквяват като взаимсват функции една от друга .

    ОтговорИзтриване